Η Bayer και ο Τομέας Επιστήμης Γεωργίας στην 26η AGROTICA!

Ιδιαίτερα επιτυχημένη και δυναμική για άλλη μια χρονιά η συμμετοχή της Bayer στην 26η Agrotica στην Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη, 31 Ιανουαρίου 2016- Ένας μεγάλος αριθμος παραγωγών, ιδιοκτητών καταστημάτων γεωργικών εφοδίων αλλά και εμπόρων που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την 26η έκθεση Agrotica,  επισκέφτηκε το περίπτερο της Bayer για να ενημερωθεί από τους γεωπόνους της εταιρίας για τα νέα προϊόντα της, καθώς και για τις διαθέσιμες λύσεις που προσφέρει στην Ελληνική αγορά.

 

 Το περίπτερο της Bayer στην 26η Agrotica στη Θεσσαλονίκη

Στα πλαίσια της  Agrotica παρουσιάστηκαν δύο νέα προϊόντα, το νέο ζιζανιοκτόνο σιτηρών PACIFICA Plus, για τον αποτελεσματικό ελεγχο μεγάλου αριθμού πλατύφυλλων και στενόφυλλων ζιζανίων και το επαναστατικό νηματοδωκτόνο VELUM Prime, με νέο τρόπο δράσης, άριστη αποτελεσματικότητα και φιλικό τοξικολογικό και περιβαλλοντικό προφίλ που μόλις πήρε έγκριση στη χώρα μας.

Μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για την πρωτοβουλία της εταιρίας σχετικά με την πιστοποίηση "Certified Sustainable Fibermax" που στηρίζει την παραγωγή ποιοτικού Ελληνικού βαμβακιού με βιώσιμες γεωργικές πρακτικές.

Τέλος, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις Ολοκληρωμένες Λύσεις Φυτοπροστασίας της εταιρείας, εξειδικευμένες ανά καλλιέργεια όπως Κηπευτικά, Ελιά, Πυρηνόκαρπα κ.α.

Ολοκληρωμένες Λύσεις Φυτοπροστασίας από την Bayer

 Η Bayer ανανέωσε το ραντεβού της με τον αγροτικό κόσμο, για την επόμενη Agrotica, με την δέσμευση να παρουσιάσει ακόμα περισότερες καινοτόμες λύσεις στον Έλληνα παραγωγό.

Copyright © Bayer AG