Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου,2018

Δωρεά της Bayer σε δημοτικό σχολείο της Θήβας

Η Bayer αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας και ανταποκρινόμενη σε αιτήματα που αφορούν την εκπαίδευση και την εξοικείωση των νέων με την τεχνολογία προχώρησε στη δωρεά εξοπλισμού hardware για τη στελέχωση αίθουσας εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών σε δημοτικό σχολείο της περιοχής των Θηβών.

Aθήνα, Noέμβριος 2018 – Η Bayer αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της κοινωνίας και ανταποκρινόμενη σε αιτήματα που αφορούν την εκπαίδευση και την εξοικείωση των νέων με την τεχνολογία προχώρησε στη δωρεά εξοπλισμού hardware για τη στελέχωση αίθουσας εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών σε δημοτικό σχολείο της περιοχής των Θηβών.

Συγκεκριμένα η δωρεά πραγματοποιήθηκε από τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς στο δημοτικό σχολείο Καπαρελλίου στη Θήβα με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών της περιοχής σε τεχνολογικό εξοπλισμό. Η παράδοση του εξοπλισμού έγινε παρουσία του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κου Γεώργιου Γιαννακού, του αντιδημάρχου κου Βασίλη Κατσάρα, στελεχών της εταιρίας Βayer Ελλάς κου Σ. Μαραβέγια, κου Χ. Κόλλια και κας Β.Μασούρα και μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Από αριστερά: Oι κ.κ Κόλλιας, Γιαννακός, Μαραβέγιας και Κατσάρας στην είσοδο του Δημοτικού Σχολείου Καπαρελλίου

Όπως ανέφερε, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Γιαννακός: «Η Bayer έδειξε αμεσότητα αλλά και ενδιαφέρον για τις ανάγκες των μαθητών και εναγκάλιασε το αίτημα της κοινότητας για την προσφορά των ειδών τεχνολογικού εξοπλισμού. Στόχος του σχολείου και των δασκάλων αποτελεί σε καθημερινή βάση η διάδοση γνώσης αλλά και η ενημέρωση και προστασία από κινδύνους που πηγάζουν από την αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας. Ωστόσο οι ψηφίδες γνώσης που παρέχουμε ελπίζουμε μελλοντικά να δώσουν καρπούς για έναν καλύτερο κόσμο».

 

Από αριστερά: Mέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με τους κ.κ. κο Γιαννακό, Μαραβέγια και Κατσάρα στην αίθουσα ηλεκτρονικών  υπολογιστών

Η Bayer Ελλάς, με παρουσία 60 χρόνων και πλέον στην Ελλάδα, έχει ενσωματώσει την εταιρική υπευθυνότητα στη στρατηγική της συνεισφέροντας με διάφορους τρόπους στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρία   υποστηρίζει μια σειρά ενεργειών με στόχο την εξοικείωση με την τεχνολογία και την ενίσχυση της κοινωνικής αποδοχής της, ώστε να βοηθηθούν τα παιδιά και οι νέοι του σήμερα, και να αποκτήσουν τα εφόδια, ώστε να αποτελέσουν την επιστημονική κοινότητα του αύριο.

 

Οι ηλεκτρονικού υπολογιστές  - δωρεά του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς

Copyright © Bayer AG