2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς στην Καλαμάτα

H Bayer χορηγός στο 2ο πανελλήνιο φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς!

Καλαμάτα, 17 Απριλίου 2016: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο πανελλήνιο φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς στην Καλαμάτα από 15 έως και 17 Απριλίου. Το φεστιβάλ ήταν μία συνδιοργάνωση πολλών τοπικών και πανελλαδικών φορέων υπό την αιγίδα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η Bayer συμμετείχε ως χορηγός έχοντας την πεποίθηση, ότι η καλλιέργεια της ελιάς αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και πλέον ελπιδοφόρους παράγοντες της Ελληνικής γεωργίας και της εξαγωγικής οικονομίας,  με ταυτόχρονη σημαντική προοπτική εξέλιξης.

Η Bayer διαθέτει μια πλήρη παλέτα προϊόντων για την φυτοπροστασία της ελιάς, προσφέροντας λύσεις σε όλα τα σημαντικά προβλήματα.

Στα πλαίσια της θεματολογίας του συνεδρίου, ο κος Μάνος Χαρκιολάκης (Product Manager και υπεύθυνος των δενδροκομικών καλλιεργειών) ανέπτυξε την πρόταση της εταιρείας με θέμα «Ολοκληρωμένες Λύσεις στην Φυτοπροστασία της Ελιάς από την Bayer». Παρουσιάστηκαν οι λύσεις που προσφέρει η Bayer, τόσο στα κυριότερα εντομολογικά προβλήματα, όσο και στις μυκητολογικές ή βακτηριολογικές ασθένειες, καθώς και στη αντιμετώπιση των ζιζανίων.

 

 

Copyright © Bayer AG