Δευτέρα, 19 Μαρτίου,2018

Εκδήλωση – Ανοιχτή Πρόσκληση της Βayer σε παραγωγούς με θέμα: Μυκητολογικές Ασθένειες στα Σιτηρά

Λάρισα, Μάρτιος 2018 – O Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer, διοργανώνει εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας στη Νίκαια της Λάρισας με θέμα τις «Μυκητολογικές Ασθένειες των Σιτηρών» την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στις 11:00 π.μ.

Λάρισα, Μάρτιος 2018 O Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer, διοργανώνει εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας στη Νίκαια της Λάρισας με θέμα τις «Μυκητολογικές Ασθένειες των Σιτηρών» την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018 στις 11:00 π.μ. Καλεσμένος ομιλητής θα είναι ο Δρ. Ευάγγελος Βέλλιος, Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας & Διευθυντής του Εργαστηρίου Φυτοπαθολογίας, ο οποίος θα αναφερθεί λεπτομερώς στις κύριες μυκητολογικές ασθένειες που προσβάλουν τις καλλιέργειες των σιτηρών περιγράφοντας το βιολογικό τους κύκλο, τη συμπτωματολογία τους και τους βέλτιστους τρόπους αντιμετώπισής τους. Επίσης, μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα αναδείξει τα κύρια σημεία για την αναγνώριση και την ταυτοποίηση των μυκητολογικών ασθενειών.

Mε την ολοκλήρωση της ομιλίας, oι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν δείγματα σιτηρών από τα χωράφια τους, ώστε αυτά να εξεταστούν επί τόπου από τον Δρ. Ευάγγελο Βέλλιο και την ομάδα του και να λάβουν εξατομικευμένη διάγνωση τυχόν ασθενειών καθώς και συστάσεις αντιμετώπισής τους.   

  Η Bayer, εδώ και δεκαετίες, στέκεται δίπλα στους παραγωγούς σιτηρών προσφέροντάς τους σταθερά, τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στη ζιζανιοκτονία των σιτηρών. Επενδύοντας συστηματικά στην έρευνα και βασιζόμενη στην ισχυρή παράδοσή της, αλλά και στην πιο μοντέρνα τεχνολογία αιχμής, στοχεύει στον έλεγχο των ζιζανίων και την αντιμετώπιση των μυκήτων μέσα από την ολοκληρωμένη διαχείριση της καλλιέργειας. Η ποικιλία λύσεων, η καινοτομία και η εξειδίκευση έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των παραγωγών καθιερώνοντας τη Bayer ως την κορυφαία εταιρεία στην ικανοποίηση των αναγκών των σιτοπαραγωγών και όχι μόνο.
Copyright © Bayer AG