Παρασκευή, 7 Ιουνίου,2019

O Μανώλης Παναγιωτόπουλος, νέος Country Commercial Lead για τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς

Η Bayer Ελλάς ανακοινώνει ότι από την 1η Ιουνίου 2019, ο κ. Μανώλης Παναγιωτόπουλος ανέλαβε τη θέση του Country Commercial Lead για τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της εταιρείας, για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Aθήνα, 7 Ιουνίου 2019 – Η Bayer Ελλάς ανακοινώνει ότι από την 1η Ιουνίου 2019, ο κ. Μανώλης Παναγιωτόπουλος ανέλαβε τη θέση του Country Commercial Lead για τον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της εταιρείας, για την Ελλάδα και την Κύπρο. Παράλληλα η εταιρεία ενημερώνει ότι στις 31 Μαΐου 2019, ο κ. Απόστολος Κλοντζάρης αποχώρησε από τον όμιλο Bayer, συνεχίζοντας την καριέρα του στο εξωτερικό.  

Ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι γεωπόνος και  ξεκίνησε να εργάζεται στην Bayer Crop Science το 2004 αναλαμβάνοντας ένα μεγάλο εύρος ρόλων σε τμήματα Πωλήσεων και Marketing (ως Επιθεωρητής Πωλήσεων, Food Chain Manager, Product Manager, Marketing Manager, Head of Grower & Channel Marketing).

Η εκτενής εμπειρία του στη βιομηχανία της Φυτοπροστασίας, μέσα από την ανάληψη καθηκόντων σε θέσεις Πωλήσεων και Marketing, έρχεται σε συνέχεια των σπουδών που πραγματοποίησε, κατέχοντας πτυχίο Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Master in Business Administration από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα ως Country Commercial Lead με σκοπό να μεγιστοποιήσει την αξία της προσφοράς των λύσεων του τομέα Φυτοπροστασίας και Σπόρων για συνεργάτες και παραγωγούς, έχοντας ως γνώμονα τις αρχές αειφόρου γεωργίας, επεκτείνοντας συγχρόνως την ηγετική θέση της Bayer στην Ελλάδα.


Copyright © Bayer AG