Με συνέπεια στο καθήκον προς τον συνάνθρωπο, οι εργαζόμενοι της εταιρείας Bayer Ελλάς, έδωσαν και πάλι το παρόν στην ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

«5 λεπτά σώζουν μια ζωή. Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης ΤΩΡΑ» ήταν το σύνθημα που ενέπνευσε τη δωρεά αίματος. Η αυθόρμητη προσέλευση δε, ήταν κατά πολύ υψηλότερη του αριθμού των φιαλών , όμως οι εργαζόμενοι που τελικά κατάφεραν να χαρίσουν το αίμα τους ανήλθαν στους τριάντα πέντε.

Φέτος και για πρώτη χρονια, η ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας, συνοδεύτηκε από προληπτική σακχαρομέτρηση των εργαζομένων. Η σακχαρομέτρηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Τομέα Διαβήτη της εταιρείας Bayer Ελλάς, και έγινε για να ευαισθητοποιήσει τους εργαζόμενους σχετικά με την σημασία του τακτικού ελέγχου του σακχάρου στο αίμα μας, για την καλή μας υγεία.

Η τόσο ανθρώπινη αυτή εκδήλωση οργανώθηκε από την κα Α. Τουρκάκη (Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Bayer CropScience στον Όμιλο Bayer στην Ελλάδα) με τη στήριξη της ομάδας που έχει οριστεί να υποστηρίζει ενέργειες στο πλαίσιο δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Copyright © Bayer AG