Διήμερα εκδηλώσεων ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα από την Bayer CropScience για τους Συνεργάτες της.

Τα δύο διήμερα, αντίστοιχα οργανώθηκαν στην Ξάνθη (16 & 17 /6 )  και στο Πόρτο Χέλι – Σπέτσες (30/6 & 1/7). Εκεί οι καλεσμένοι της Bayer CropScience είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ανάγκες της Αλυσίδας Τροφίμων από τους κους. Δ. Διονυσόπουλο και Η. Χριστοδουλάκη της ΑΒ Βασιλόπουλος, αλλά και για τις σύγχρονες τάσεις στην Πιστοποίηση από τον κο. Χ. Κατσάνο της TUV Ελλάς.

Η κα Φραντσέσκα Υδραίου, Διευθύντρια του Ε.ΣΥ.Φ, ενημέρωσε το ακροατήριο για τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Νομοθεσία Εγκρίσεων των ΦΠ, αλλά και για θέματα που άπτονται των υπολειμμάτων και MRLs των ΦΠ.

Εκ μέρους της Bayer CropScience δε, έγινε παρουσίαση της Φιλοσοφίας της Εταιρείας σχετικά με τη Συνεργασία στην Αλυσίδα Τροφίμων και ως παράδειγμα τέτοιας Συνεργασίας στη χώρα μας, έγινε λεπτομερής αναφορά στα projects του επιτραπέζιου σταφυλιού, που η Bayer CropScience εκπονεί σε Καβάλα και Κόρινθο.

Την επόμενη μέρα, οι Συνεργάτες της Bayer CropScience άφησαν τη δουλειά κατά μέρος και με διάθεση περιπέτειας κατέβηκαν το ποταμό Νέστο κωπηλατώντας φουσκωτά σκάφη στη Ξάνθη,  ενώ στις Σπέτσες επιδόθηκαν σε έναν συναρπαστικό Πόλεμο των Άστρων πλάϊ στο κύμα!

Οι εξαιρετικά επιτυχημένες αυτές εκδηλώσεις οργανώθηκαν από τις Business Services του τμήματος Marketing της Bayer CropScience.

Copyright © Bayer AG