Τρίτη, 31 Μαΐου,2016

Η Bayer στο πλευρό των παραγωγών και της τοπικής κοινωνίας στην Λάρισα

«Κερδίζουμε μαζί».

Αθήνα, 22 Μαΐου 2016 – Η Bayer πάντα πιστή στην αποστολή της «Επιστήμη Για Μία Καλύτερη Ζωή» και με ιστορία 60 χρόνων στη χώρα, προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και λύσεις για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών. Ο Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer υποστηρίζει με συνέπεια και συνέχεια τους παραγωγούς της χώρας στο δύσκολο έργο τους για ανάπτυξη και αειφόρο γεωργία, ενώ παράλληλα μέσα από άλλες δράσεις παραμένει αναπόσπαστο μέλος της τοπικής κοινωνίας της Ελληνικής περιφέρειας.

O Τομέας Επιστήμης Γεωργίας της Bayer Ελλάς, με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας απαρτιζόμενο από γεωπόνους τεχνικούς συμβούλους, βρίσκεται στο πλευρό των παραγωγών παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις φυτοπροστασίας, εξειδικευμένες ανά καλλιέργεια με στόχο τη διασφάλιση μιας βιώσιμης παραγωγής.

Πέρα όμως από την υποστήριξη των παραγωγών της Θεσσαλίας, η Βayer Ελλάς θέλοντας να έχει μία συνεχή παρουσία στα γεγονότα που απασχολούν την τοπική κοινωνία της Λάρισας, προχώρησε για πρώτη φορά σε εκτενή διαφημιστική προβολή στο χώρο του γηπέδου AEL FC ARENA της ΠΑΕ ΑΕΛ. Μάλιστα, οι παράγοντες της ομάδας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε για τον εορτασμό της ανόδου της ιστορικής αυτής ομάδας στην κορυφαία εθνική κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τίμησαν μεταξύ άλλων και την Bayer Ελλάς για τη συνεχή παρουσία της στο πλευρό της ομάδας, απονέμοντας στον Γενικό Διευθυντή του Τομέα Eπιστήμης Γεωργίας, Απόστολο Κλοντζάρη, τιμητική πλακέτα.

 

Ο ίδιος σε δήλωση του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανέφερε ότι : «Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε αυτή τη γιορτή μαζί με όλους τους φιλάθλους και συνεργάτες από την περιοχή της Λάρισας. Γνωρίζοντας την ιστορική αξία της ομάδας για τους πολίτες της Λάρισας, αισθάνομαι μεγάλη χαρά που συμβάλλαμε στην υλοποίηση του συνθήματος «Κερδίζουμε μαζί».

 
The Knowledge Resource for Farmers, Scientists and Agro Consultants

Copyright © Bayer AG