Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου,2016

«Let’s Grow Stronger together»:Η Bayer τιμά τους συνεργάτες της με εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα

Λάρισα, 14 Δεκεμβρίου, 2016 – Η Bayer πραγματοποίησε στο γήπεδο ΑΡΕΝΑ της Λάρισας εκδήλωση για τους συνεργάτες της στον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας

Λάρισα, 14 Δεκεμβρίου, 2016 – Η Bayer πραγματοποίησε στο γήπεδο ΑΡΕΝΑ της Λάρισας εκδήλωση για τους συνεργάτες της στον Τομέα Επιστήμης Γεωργίας προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την σταθερά ανοδική της πορεία κατά τα τελευταία τρία έτη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολυάριθμοι πελάτες από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας καθώς και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα ο Απόστολος Κλοντζάρης, Γενικός Διευθυντής του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας της Βayer Ελλάς δήλωσε: «H δημιουργία της δυναμικής ανάπτυξης δεν ήταν τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα  χαρισματικών και ταλαντούχων  πρωταγωνιστών ανάμεσα στους συνεργάτες μας που οδήγησαν στη θετική εξέλιξη».

Πληθώρα Καινούργιων προϊόντων

Το 2015 και 2016 η Bayer έφερε στην ελληνική αγορά 16 καινούργια προϊόντα με 6 νέες δραστικές ουσίες, καλύπτοντας το φάσμα τόσο των συμβατικών προϊόντων όσο και των προϊόντων φυσικής προέλευσης. Επίσης, η εταιρία αναπτύσσει 9 ακόμη νέα προϊόντα που θα γίνουν διαθέσιμα στην ελληνική αγορά το 2017 και 2018 δίνοντας λύσεις σε σημαντικές ασθένειες και εχθρούς.

Πληθώρα υπηρεσιών

Το 2015 και 2016 η Bayer δημιούργησε υπηρεσίες μέσω προγραμμάτων Food Chain Partnership και Certified Sustainable Fibermax (CSF), δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε πολλές καλλιέργειες και εξασφαλίζοντας συνεργασία με το εμπόριο για παροχή υπεραξίας στον παραγωγό.

Eπίσης, η εταιρία ξεκίνησε και συνεχίζει μία μεγάλη προσπάθεια κινητοποίησης των τραπεζών προς βοήθεια των συνεργατών της αλλά και του Έλληνα παραγωγού.

Συνεισφορά στην Ελληνική Γεωργία

Το 2017 η Bayer βάζει τα θεμέλια μιας καλύτερης ζωής  στην Παγκόσμια Γεωργία.

Σύμφωνα με τα πλάνα της εταιρίας, το 2018 αναμένονται ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες πλέον τις καλλιέργειες που καλύπτουν όλα τα μήκη και πλάτη και κάθε ιδιαιτερότητα της παγκόσμιας και ιδιαίτερα της Ελληνικής γεωργίας.

Για την Bayer Ελλάς, στόχος είναι μια καλύτερη ζωή για τον Έλληνα γεωργό μέσα από σημαντικές επενδύσεις στη βελτίωση της παραγωγής, ποιότητας αλλά και της υπεραξίας των προϊόντων του.

Οι συνεργάτες στο κέντρο της Στρατηγικής μας

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,  ο Μ. Παναγιωτόπουλος, Διευθυντής Marketing επισήμανε: « Oι συνεργάτες βρίσκονται στο κέντρο της στρατηγικής μας. Eίναι εμφανές πως οι συνθήκες και οι απαιτήσεις της αγοράς αλλάζουν εξαιτίας του συνεχώς αυξανόμενου πληθυσμού, της ανάγκης για πρόσβαση σε ποιοτική τροφή, των έντονων κλιματικών αλλαγών αλλά και των σημαντικότατων τεχνολογικών εξελίξεων. Το κλειδί για την επιτυχία είναι να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να προσαρμοστούν στις αλλαγές και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των παραγωγών και των αγορών» Ο ίδιος τόνισε: «Θέλουμε να καλύψουμε  με τον καλύτερο τρόπο όλο το φάσμα των αναγκών της παραγωγής. Σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε τις καινοτόμες ιδέες σε πράξη με προγράμματα όπως το BayGAP  που αφορά σε εκπαίδευση παραγωγών σε συνεργασία με την GlobalGAP».

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Πωλήσεων, Σοφοκλής Μαραβέγιας επιβεβαίωσε τους συνεργάτες: «Θα εξακολουθούμε να είμαστε ο πόλος σταθερότητας και διαφάνειας στην αγορά, λαμβάνοντας  πολύ σοβαρά υπόψη την κερδοφορία σας ενώ παράλληλα θα παρέχουμε τα μέσα αλλά και τη γνώση για λύσεις στους Παραγωγούς.  Το πάθος για αυτό που κάνουμε θα εξακολουθήσει να μας χαρακτηρίζει»

H ελληνική ολοκληρωμένη πρόταση για το βαμβάκι βασισμένη σε γερά θεμέλια

Ο Θανάσης Τσούτσας, Διευθυντής Σπόρων παρουσίασε διεξοδικά το πρόγραμμα CSF - Certified Sustainable FiberMax της Βayer και τη στόχευση σε βιώσιμενες γεωργικές πρακτικές . Ο ίδιος επισήμανε πως σε μια έντονα ανταγωνιστική αγορά 2 λέξεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά - Επώνυμη Διαφοροποίηση - Διαφοροποίηση βασισμένη στην υψηλή ποιότητα του προϊόντος, με στόχο την προστιθέμενη αξία και σε εστιασμένες ποιοτικά αγορές, στοχεύοντας σε ανταποδοτική αξία.

Καινοτόμο χαρτοφυλάκιο προϊόντων

Ωστόσο οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στα προϊόντα που λανσαρίστηκαν από την εταιρία για το 2016 και στην παρουσίαση της Κ. Αχείμαστου , Διεθύντριας Αγρονομικής Ανάπτξης και Εγκρίσεων  που ανέλυσε τα πλεονεκτήμτα των νέων προϊόντων Pacifica Plus, Madison, Proteus, και Serenade Max ενώ τόνισε ότι η Εταιρία επενδύει με επιμονή  σε  λύσεις  για χρήσεις ή καλλιέργειες  χαρακτηρισμένες ως «μικρής σημασίας»  όπως Αρωματικά  φυτά, Όσπρια, Ακρόδρυα και Μικρά φρούτα (Rubus, μούρα) .

Στο τέλος της εκδήλωσης ο διακεκριμένος οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου «παρέσυρε» τους  καλεσμένους σε ένα ταξίδι οινογευσίας  παρουσιάζοντας γνωστές ετικέτες  κρασιών από την Ελληνική επικράτεια.

The Knowledge Resource for Farmers, Scientists and Agro Consultants

Copyright © Bayer AG